Stedentrip Milaan Boeken - StedentripsGoedkoop.nl

Een voordelige stedentrip naar Milaan

Een bezoek aan Milaan zul je nooit vergeten. Je moet van tevoren goed bedenken wat je precies wilt gaan bezoeken want de bezienswaardigheden liggen nogal verspreid. Natuurlijk zal enige vaardigheid met de Metro je goed van pas komen want met de metro kom je overal supersnel en de kosten zijn niet hoog. De taxi in Milaan is kostbaar en door het drukke verkeer niet erg snel. Maar het leukste is natuurlijk om zoveel mogelijk te lopen in zo?n wereldstad.

Bekijk hier het complete overzicht goedkope stedentrips Milaan...

Milaan heeft prachtige gebouwen met leuke binnenpleintjes en je zult natuurlijk hippe mensen aantreffen in deze modestad. Als je van een gezellige drukte houdt is de kunstenaarswijk Brera of Corso Genova & Via Torino een absolute aanrader, ook als je ?s avonds wat gezelligheid wilt.

Het allerdrukst is het uiteraard in het centrum van Milaan, maar nadat de kantoren en winkels hier gesloten zijn is het erg stil en verlaten. De leukste avondterrassen vind je in de wijk Zone Naviglio. Er zijn dan ook kraampjes met de bekende sieraden, tassen, schilderijen enz. Er liggen ook rondvaartboten in de grachten waar je tijdens een tochtje een lekker glaasje kunt drinken en een lekker hapje kunt eten. Ook zijn hier in de omgeving verschillende winkels, restaurants en café?s.

stedentrip milaan

Met mooi weer wordt er goed gebruik gemaakt van de mooie parken. Je ziet van alles in het park en het is er dan best druk, maar dat valt helemaal weg in de omvang van de parken. Ondanks de drukte is er voldoende plaats en is het toch niet lawaaierig. Er zijn ook een aantal gebieden voor honden in het park.

Als je ooit een winkel binnen van bijvoorbeeld Louis Vuitton, Prada, Gucci, Yves Saint Laurent etc. wilt bezoeken dan moet je echt een keer naar Milaan gaan. Deze vind je in ?de gouden vierhoek? (Via Manzoni, Via Monte Napoleone, Corso Venezia en Via della Spiga). Bij de meeste winkels mag je zo naar binnen.

Alle grote merken kun je vinden in Milaan. Het is niet voor niets dé modestad van de wereld. Ook hier geldt weer je kunt het net zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. En dan zijn er ook nog schoenen; de mooiste merken en modellen zijn er in overvloed te vinden. Alleen al het bekijken van de etalages is een lust voor het oog. Wil je graag schoenen meenemen van je stedentrip naar Milaan dan moet je zijn in de Corso Vercelli en Via Torino.

Wat je zeker niet mag overslaan is de zeer chique winkelgalerij Galleria Vittorio Emanuele. Het is erg indrukwekkend door de bouw en de winkels. Het heeft een glazen koepel van 47 meter hoog. Alles is geweldig, de vloer, de muren, de winkels. Voor de liefhebber is er in de buurt ook een Ferrari Store. Je vindt daar o.a. kinder- en herenkleding en verder alles wat met Ferrari te maken heeft. Voor kunst en leuke boetiekjes moet je zijn in de wijk Brera. Ook vind je hier leuke vintage-winkels en grappige shops.

Vanaf het vliegveld Malpensa ben je het snelst in het centrum van Milaan met de trein. De Malpensa express. Elk halfuur vertrekt er een trein naar het centraal gelegen station Cadorna. Hiervoor betaal je ? 10 en het duurt ongeveer 40 minuten. Mocht je na het lezen van dit alles de kriebels hebben gekregen kijk dan snel op www.stedentripsgoedkoop.nl voor een onvergetelijke stedentrip naar Milaan.

Bekijk hier het complete overzicht goedkope stedentrips Milaan...

© 2014 Euroracers Vakantiescript | Stedentrip Milaan Boeken - StedentripsGoedkoop.nl | Met trots gemaakt door: Vakantie-script.nl