Goedkope stedentrip Londen boeken - StedentripsGoedkoop.nl

Goedkope stedentrip Londen boeken

Een voordelige stedentrip naar Londen

Als je er even lekker tussenuit wilt, maar snel op je plaats van bestemming wilt aankomen dan is een stedentrip naar Londen een absolute aanrader. Je kunt Londen gemakkelijk met de boot, trein of per vliegtuig bereiken. Deze bruisende en swingende hoofdstad van Engeland moet je minimaal één keer in je leven een bezoekje hebben gebracht.

Bekijk hier het complete overzicht goedkope stedentrips Londen...

Een voordelige stedentrip naar Londen kun je nu boeken op www.stedentripsgoedkoop.nl. Londen is een unieke stad waar alles samen komt op één plaats en waar het leven 24uur per dag gewoon doorgaat. Londen is trendy en je vind er de meest hippe restaurantjes en kledingzaken die volgens de laatste mode zijn.

Er zijn een aantal wijken in Londen die méér dan de moeite waard zijn om te bezoeken en een aantal wereldberoemde bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen. Een voordelige stedentrip naar Londen kun je tegenwoordig snel en eenvoudig online boeken en betalen.

Als je Londen op een voordelige manier wilt bezoeken dan is het zeker aan te raden om een Londenpass aan te schaffen waarmee je de meeste attracties kunt bezoeken. Als eerste mag een bezoekje aan de Big Ben natuurlijk niet ontbreken op je voordelige stedentrip naar Londen. De Big Ben is misschien wel het bekendste icoon van Londen.

De grote klok hangt in een toren die Elizabeth genaamd is en weer deel uitmaakt van het Westminster paleis of het Westminster Palace zoals dit eigenlijk heet. De toren is groter dan je in eerste instantie denkt en je zult dit goed merken als je er eenmaal voor staat.

Een ander absoluut hoogtepunt van Londen is het British Museum. Dit nationale museum staat geheel in het teken van de mens en zijn cultuur. Het museum heeft maar liefst acht miljoen stukken in haar collectie en staat daarmee in de top vijf van grootste musea ter wereld. Het bevindt zich in een uniek pand aan de Great Russel street en je kunt hier met gemak een dagje doorbrengen. Misschien een goed idee voor als het weer tegenzit op je voordelige stedentrip naar Londen.

Het volgende hoogtepunt aan je bezoek aan Londen moet een bezoekje zijn aan Buckingham Palace. Dit is de officiële residentie van alle Britse vorsten en dit is al zo sinds 1837. Tegenwoordig woont de koningin van het Verenigd Koninkrijk hier nog steeds en haar nederige stulpje telt maar liefst 775 kamers.

Iets wat leuk is om te bekijken is de wissel van de wacht. Als je op zoek bent naar wat sensatie op je stedentrip dan is het bezoeken van de London Eye een absolute must. Het is leuk als je dit eventueel s avonds kunt doen want dan is het rad prachtig verlicht. Tegenover de Big Ben vind je het grootste reuzenrad ter wereld. Het rad is maar liefst 35 meter hoog en bij goed weer heb je een zicht van wel 40km. Dé kans om heel Londen te kunnen zien liggen van bovenaf.

Ben je op zoek naar wat meer rust of een plaats om even lekker bij te komen van het shoppen of van je rondtoer in een van de bekende rode dubbeldekker bussen dan is er midden in de stad een prachtig park te vinden. Het Hyde Park was jarenlang het jachtterrein van de koninklijke familie en is sinds 1637 open voor het publiek. Het is een prachtig park van maar liefst 142 hectare wat toch redelijk uniek is voor een stadspark. Kortom er is genoeg te doen én genoeg te zien in Londen en je kunt nu je voordelige stedentrip boeken op stedentripsgoedkoop.nl.

Bekijk hier het complete overzicht goedkope stedentrips Londen...

goedkope stedentrip londen boeken

© 2014 Euroracers Vakantiescript | Goedkope stedentrip Londen boeken - StedentripsGoedkoop.nl | Met trots gemaakt door: Vakantie-script.nl