Stedentrip Brussel Boeken - StedentripsGoedkoop.nl

Een voordelige stedentrip naar Brussel

Op de website van www.stedentripsgoedkoop.nl heb je nu de kans om een unieke reis naar Brussel te boeken. Je kunt alles gemakkelijk online regelen en voor je het weet sta je volop in het bruisende stadsleven van Brussel. Omdat je tijd misschien wat beperkt is, is het handig om voordat je begint aan je voordelige stedentrip naar Brussel te bedenken wat je absoluut gezien wilt hebben in deze fantastische stad.

Bekijk hier het complete overzicht goedkope stedentrips Brussel...

Wat écht kenmerkend is voor Brussel is natuurlijk het Atomium. Het is de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad en men heeft het dan ook wel eens gekscherend over de Eiffeltoren van Brussel. Je kunt het Atomium gemakkelijk met de metro bereiken en je kunt hier dagelijks een bezoek aan brengen. De architect André Waterkeyn ontwierp deze unieke constructie met 9 atomen oorspronkelijk voor de wereldtentoonstelling.

Als je op zoek bent tijdens je voordelige stedentrip naar Brussel naar de plaats waar het allemaal gebeurt dan moet je een bezoekje brengen aan de Grote Markt. Het is vast het bekendste plein van Brussel en het ligt al in de stad sinds de 11de eeuw. Voor leuke eettentjes of om gezellig een drankje te drinken is dit de perfecte locatie. Je stedentrip Brussel kun je nu voordelig boeken op www.stedentripsgoedkoop.nl.

stedentrip brussel

We kennen natuurlijk allemaal wel het bekendste mannetje van België en als je dan in Brussel bent kan een bezoekje aan Manneken Pis niet ontbreken. Midden in Brussel vlak bij de Grote Markt staat Manneke Pis. Dit grappige standbeeld van het plassende jongetje staat daar al sinds de 15 de eeuw.

Jaarlijks krijgt hij een bezoekje van miljoenen toeristen en in de stad zul je volop souvenirs vinden voor thuis van dit ondeugende jongetje. Als je het dan nog niet gezien hebt kun je ook nog een kijkje gaan nemen bij de vrouwelijke variant op manneke pis, namelijk Jeanneke Pis. Het beeld van dit kleine plassende meisje staat voor restaurant Ilot Sacre.

Als je tijdens je voordelige stedentrip naar Brussel op zoek bent naar wat cultuur vind je in hartje Brussel de Botanique. Dit is één van de bekendste plaatsen in België waar concerten worden gegeven en je kunt online even bekijken wat er te beleven valt tijdens de periode van jouw stedentrip. Het gebouw is ook prachtig om te bekijken van de buitenkant.

Een ander indrukwekkend gebouw om te bezichtigen als je in Brussel bent is het gerechtsgebouw. Dit paleis van justitie is ontworpen door de bekende Belgische architect Poelaert en is echt een lust voor het oog. Ben je op zoek naar wat meer rust tijdens je tripje dan kun je het Jubelpark bezoeken. Dit stadspark heeft eigenlijk de Franse naam Parc du Cin Quantenaie en stamt uit de tijd van Leopold II. Het is zeker de moeite waard om dit te bezoeken want het is een uniek, prachtig goed onderhouden stadspark.

Heb je ook zin gekregen in een voordelige stedentrip naar Brussel dan kun je die nu boeken op www.stedentripsgoedkoop.nl. Enkele andere bijzondere bezienswaardigheden van Brussel zijn het beursgebouw aan de Anspachlaan. Met name de stijl van de bouw is indrukwekkend en de moeite waard om te bekijken.

Brussel is een hippe stad met tal van gezellige eetcafés en modezaken waar je ongetwijfeld kunt slagen. Het is de perfecte stad voor een reisje waarbij je cultuur kunt combineren met shoppen en lekker eten.

Mocht je op zoek zijn naar wat bezinning dan is de basiliek van Koekelberg een prima plekje om de hectiek van alledag even te vergeten. De kerk is uniek omdat deze vrij nieuw is en het zal je verbazen hoe druk deze basiliek bezocht wordt. Kijk welke bezienswaardigheden het beste bij jou passen en begin snel aan je voordelige stedentrip naar Brussel.

Bekijk hier het complete overzicht goedkope stedentrips Brussel...

© 2014 Euroracers Vakantiescript | Stedentrip Brussel Boeken - StedentripsGoedkoop.nl | Met trots gemaakt door: Vakantie-script.nl